شیوه تهیه ی سالاد آندیو با سس
ارسال شده: چهارشنبه 16 فروردین 1396, 8:33 pm
شیوه تهیه ی سالاد آندیو با سس فرانسوی
:: مواد لازم:
۱. کاهوی آندیو : ۳۰۰ گرم
۲. هویج ۳۰۰ گرم
۳. ذرت کنسروی ۲۰۰ گرم
۴. سرکه سیب ۲ قاشق غذا خوری
۵. سس فرانسه ۶ قاشق سوپخوری
:: شیوه تهیه:
ابتدا آندیو ها را به قطعات مساوی و به اندازه ی دلخواه برش داده سپس همراه ذرت و هویج خرد شده در یک ظرف ریخته و به آن سس فرانسوی و کمی سرکه ی سیب اضافه نمایید
:: نکات تکمیلی
آندیو نوعی کاهو است که خیلی کوچک و سفید رنگ و ترد بوده و کمی طعم تلخ مزگی دارد ضمنا اندیو سرخ شده یا پخته شده مزه ی تلخی حالت خام خود را از دست خواهد داد.
منبع : سوران
:: مواد لازم:
۱. کاهوی آندیو : ۳۰۰ گرم
۲. هویج ۳۰۰ گرم
۳. ذرت کنسروی ۲۰۰ گرم
۴. سرکه سیب ۲ قاشق غذا خوری
۵. سس فرانسه ۶ قاشق سوپخوری
:: شیوه تهیه:
ابتدا آندیو ها را به قطعات مساوی و به اندازه ی دلخواه برش داده سپس همراه ذرت و هویج خرد شده در یک ظرف ریخته و به آن سس فرانسوی و کمی سرکه ی سیب اضافه نمایید
:: نکات تکمیلی
آندیو نوعی کاهو است که خیلی کوچک و سفید رنگ و ترد بوده و کمی طعم تلخ مزگی دارد ضمنا اندیو سرخ شده یا پخته شده مزه ی تلخی حالت خام خود را از دست خواهد داد.
منبع : سوران