آشنایی با روش تهیه سس قارچ
ارسال شده: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 9:24 pm
کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ را برای بسیاری از غذاها از جمله استیکها میتوان استفاده کرد.
مواد لازم:
قارچ: 100 گرم
نمک: 2/1 قاشق چایخوری
فلفل: مقداری
کره: 2 قاشق غذاخوری
آرد:2 قاشق غذاخوری
شیر یا شیر و خامه: یک پیمانه
سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- قارچها را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید.
2- قارچها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آنها اضافه کنید وقابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره، کاملا ذوب شود و قارچها طلایی رنگ شوند.
3- آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط رادر حالی که هم میزنید، به آرامی، به محتوای قابلمه اضافه کنید.
4- به مدت 10 دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یکبار آن را هم بزنید.
5- سرکه سیب را به سس اضافه کنید.
منبع : همشهری آنلاین - شهره فرجی