شیوه تهیه ی سالاد ورمیشل برنج
ارسال شده: سهشنبه 9 خرداد 1396, 8:55 pm
:: مواد لازم :
۱. ورمیشل برنج: ۱۲۵ گرم
۲.هویج خلالی شده: نصف پیمانه
۳.کدو خلالی خرد شده: نصف پیمانه
۴.نعنا خرد شده: یک چهارم فنجان
۵.سیر رنده شده: ۱ حبه
:: مواد لازم جهت تهیه سس سالاد:
۱. روغن زیتون: یک سوم پیمانه
۲. آب پرتقال: یک چهارم فنجان
۳. آب لیمو: ۱ قاشق سوپخوری
۴. عسل: ۱ قاشق سوپخوری (دلخواه)
۵. نمک و فلفل: به میزان لازم
:: شیوه تهیه:
ورمیشل برنج را طبق دستور روی جلد درون آب در حال جوش بریزید و بپزید. کمی نمک هم در هنگام پخت به ورمیشل اضافه کنید. وقتی ورمیشلها پختند آنها را آبکش کنید و بگذارید تا خنک شوند. هویج و کدو را خلالی خرد کنید و همراه با نعنا و سیر به ورمیشل اضافه کنید.
:: شیوه تهیه سس :
برای تهیه سس هم تمامی مواد را با هم مخلوط نمایید، سپس سس را به مخلوط ورمیشل و سبزیجات اضافه کنید و سالاد را در ظرف مناسب سرو کرده و برای حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم سس و سبزیجات کاملا با هم ترکیب شود. خوراک شما آماده سرو است.
منبع :mazeh.blogsky.com