آیا تاکنون به این فکر کردهاید که مثلا این امکان وجود داشت تا بتوان ایمیلها را در زمانهای مختلف و تعیین شده ، ارسال و دریافت کرد ؟
مثلا فرض کنید قصد دارید ایمیلی را چند روز بعد برای یادآوری به فردی ارسال کنید ، خوب قطعا باید منتظر بمانید تا در همان زمان خاص ایمیل خود را ارسال کنید . علاوه بر اینکه ممکن است در آن زمان خاص دسترسی به اینترنت نداشته باشید حتی ممکن است به کل ارسال ایمیل را به دوستتان فراموش کنید .
حالا در نظر بگیرید این امکان وجود داشته باشه که ایمیلی را هم اکنون ارسال کنید اما تعیین کنید که مثلا یک هفتهی بعد ودقیقا راس ساعت 13:41 دقیقه به دست گیرنده ایمیل برسد …
جالب نیست ؟
بومرنگ یک افزونه بتا و جدید برای فایرفاکس و کروم است که در جیمیل این امکان را میدهد که در زمانهای تعیین شده ایمیل ارسال و یا دریافت کنید .
در حال حاضر برای نصب و استفاده از این سرویس فوقالعاده نیازمند دریافت دعوتنامه هستید که شاهوارداتنت تعداد محدودی دعوتنامه برای این سرویس در اختیار دارد که به رایگان در اختیار بازدیدکنندگان خود برای تست و استفاده از این سرویس جالب قرار میدهد . تنها کافی است در بخش نظرات همین مطلب و با پر کردن کادر ایمیل با یک آدرس ایمیل معتبر درخواست دریافت دعوتنامه بومبرنگ را داشته باشید تا دعوتنامه به ایمیلتان ارسال گردد .
اما اجازه بدهید در ابتدا نگاهی به شیوه عملکرد و چگونگی فعال کردن و استفاده از این افزونه کنیم :
بومرنگ افزونهای است که با نصب آن دکمههای جدیدی به Gmail شما اضافه میشود . این افزونه دو قابلیت جالب را در جیمیل در اختیارتان قرار خواهد داد .
اول میتوانید ایمیلهای دریافتی خود را تنظیم کنید تا در زمان دیگری مجددا به دستتان برسد . مثلا فرض کنید ایمیلی مبنی بر شرکت در یک جلسهی کاری در هفته آیبنده برایتان ارسال میشود و شما هم قصد شرکت در جلسه فوق را دارید . ایمیل را هم مشاهده میکنید اما طی روزهای بعد به دلیل حجم ایمیلهای دریافتی ، ایمیل شرکت در جلسه به صفحات بعدی جیمیل انتقال داده شده و ممکن است فراموش کنید که چه روزی قرار بود در جلسه فوق شرکت کنید. با استفاده از بومرنگ پس در دریافت یک ایمیل میتوانید به راحتی زمانِ دریافت آن ایمیل را مجددا تعیین نمایید تا در زمان درلخواه خود (مثلا 48 ساعت قبل از جلسه کاری) مجددا برایتان ارسال شود !
یا مثلا چند روز پیش برای من ایمیلی از طرف شرکت Hosting دریافت کردم که در آن ذکر شده بود ، تاریخ انقضای قرارداد یکساله Host شاهوار تا 60 روز دیگر به اتمام میرسد و درخواست کرده بود که برای ثبت مجدد اقدام کنم . از طرفی 60 روز یعنی دو ماه و هنوز خیلی زود بود که بخوام عملیات ثبت مجدد یا Renew را انجام دهم چرا که هنوز فرصت زیادی تا پایان قرارداد دارم . از طرفی چون ممکن است تا دو ماه آینده عملیات شارژ مجدد Hosting را فراموش کنم با استفاده از بومرنگ تاریخ دریافت این ایمیل را یک هفته مانده به اتمام قرارداد و راس ساعت 10 صبح تنظیم کردم . که هم زمان کافی برای شارژ داشته باشم .
جالب نیست ؟
اما قابلیت دیگری که بومرنگ در اختیارتان قرار میدهد ، امکان ارسال ایمیل به آینده است !
مثلا فرض کنید دوستی دارید که تاریخ تولدش دوم مهرماه است ،و قصد دارید تا در همان روز برایش یک ایمیل تبریک به مناسبت تولدش به همراه یک عکس یادگاری در ضمیمه ایمیل برایش ارسال کنید . اما خوب هنوز چند ماه تا آبانماه مانده است و ممکن است این موضوع را به کل فراموش کنید … بومرنگ در اینجا نیز میتواند مفید واقع شود … کافی است الان متن ایمیل تبریک خود را نوشته و فایلهای مورد نیاز را همراه ایمیل کنید (Attach) و سپس با استفاده از بومرنگ تاریخ ارسال ایمیل را دوم آبانماه و راس ساعت به خصوصی تعیین نموده و ارسال کنید … خوب حالا میتوانید مطمئن باشید که دوستتان ایمیل را راس زمان مورد نظر شما دریافت میکند و از اینکه شما به یادش بودهاید و تاریخ تولدش را فراموش نکردهاید خوشحال خواهد شد !
خود من از این قابلیت بیشتر برای یادآوری کارهایی که قرار هست طی روزها و هفتههای آینده انجام دهم استفاده میکنم . مثلا اگر چند روز بعد قرار هست کاری را راس ساعت خاصی انجام دهم ، یک ایمیل از طرف خودم و به آدرس خودم ارسال میکنم و زمان دریافت آن را با استفاده از بومرنگ ، یکساعت قبل از آن عمل تعیین میکنم و در متن موضوع و متن ایمیل به کاری که قرار هست انجام دهم اشاره میکنم . خوب حالا میتونم مطمئن باشم اگر در آن روز معین مشغول وبگردی در اینترنت باشم و غرق در سفر در دنیای مجازی و اطلاعات باشم با دریافت ایمیل به سرعت متوجه کاری که قرار بود انجام دهم میشوم …
بومرنگ را چگونه باید مورد استفاده قرار داد ؟
برای شروع لازم است به صفحه دریافت افزونه بومرنگ به آدرس ( http://www.baydin.com/boomerang4gmail/ ) مراجعه و با درج کد دعوتنامهی بومرنگ که با درخواست شما از طرف تاپ سنتر برایتان ارسال میگردد ، وارد بخش دریافت افزونه شوید .
همانطور که قبلا اشاره شد در حال حاضر بومرنگ تنها برای مرورگر فایرفاکس و کروم قابل استفاده است. لذا با توجه به مرورگر خود با کلیک بر روی لینکهای مربوط افزونه را دریافت و بر روی مرورگر خود نصب کنید.
پس از نصب افزونه ، به جیمیل خود مراجعه و وارد بخش Compose mail شوید .
حال اگر کمی دقت کنید مشاهده خواهید کرد دکمهای با نام Send Later در کنار دکمه Send اضافه شده است .
خوب حالا کافی است متن ایمیل خود را نوشته و فایلهای احتمالی مورد نیاز را هم Attach کنید . سپس بر روی دکمه Save Now کلیک کنید و در پایان با کلیک بر روی دکمه Send Later زمان ارسال ایمیل را تعیین کنید :
با کلیک بر روی دکمه Send Later میتوانید زمان ارسال ایمیل را تعیین کنید .
مثلا با انتخاب آخرین گزینه از این بخش یعنی At a Specific time میتوانید تاریخ و ساعت دلخواه خود را مشخص کنید .
خوب حالا اگر اولین بار است که دارید از بومرنگ استفاده میکنید ، میبایست اجازه دسترسی بومرنگ را در پنجرهی جدیدی که باز خواهد شد تایید کنید .
پس از تایید پنجرهی دیگری برایتان باز خواهد شد که با بستن آن مجددا به جیمیل بر میگردید و اولین بومرنگ شما ارسال میشود!
شایان ذکر است برای ارسال بومرنگهای بعدی نیازی به تاییدیه ندارید و این روند تنها برای بار اول طی میشود .
قابلیت دیگری که در ابتدای مطلب به آن اشاره شد و بومرنگ در اختیارتان قرار میدهد ارسال مجدد ایمیلهای دریافتی در زمان معین است .
برای این کار وارد Inbox جیمیل شده و سپس ایمیل دریافتی مورد نظر را انتخاب کنید تا ایمیل بازگشایی شود .
سپس در بالای ایمیل و در سمت راست دکمهای با نام Boomerang وجود دارد که با استفاده از آن میتوانید زمان دریافت مجدد ایمیل را به تعویق بیاندازید .
همان طور که در ابتدای مطلب اشاره شد برای دریافت و استفاده از افزونه بومبرنگ نیاز به دعوتنامه دارید .
»» در حال حاضر تعداد محدودی دعوتنامه بومرنگ موجود است که با درخواست در بخش نظرات همین تالار ، دعوتنامه به ایمیلتان ارسال خواهد شد .
با دریافت دعوتنامه و مراجعه به این صفحه به ادرس ( http://www.baydin.com/boomerang4gmail/ ) میتوانید افزونه بومرنگ را دریافت کنید .
منبع : شاهوار دات نت
با بومرنگ در جیمیل به آینده ایمیل بفرستید !
مدیر انجمن: mbs
-
- مدیر سایت
- محل اقامت: يك جاي همين دور و ور
- تماس:
با بومرنگ در جیمیل به آینده ایمیل بفرستید !
تنها فرق بين موفقيت و شکست، نوع نگاه است