ده روش برای مقابله با کرونا
ارسال شده: پنجشنبه 11 فروردین 1401, 11:50 pm
به گزارش تلگراف، شاید کرونا برای بسیاری از کشورها عادی شده باشد اما این ویروس همچنان در میان انسانها گسترش مییابد. با وجود این که واکسنها روش اصلی برای مقابله با کرونا هستند اما ده روش برای مقابله با ویروس کرونا نیز وجود دارد. البته بهتر است قبل از استفاده خودسر از داروها و ویتامینها، با پزشک خود مشورت کنید.
۱. استراحت و گذراندن وقت در تختخواب: راه اصلی برای بهبودی از ویروس کرونا، استراحت و مراقبت از خود است اما گذراندن کل روز در تختخواب نیز مفید نیست.
۲. استامینوفن و ایبوپروفن: چهار مرتبه استفاده از این دو قرص در طول روز، علائم بیماری کرونا مانند تب و بدندرد را کاهش میدهد اما کسانی که از بیماریهای زمینهای مانند آسم یا مشکلات کبد رنج میبرند بهتر است با پزشک خود مشورت کنند.
۳. ویتامین دی: مصرف این ویتامین برای سلامت عمومی بدن مفید است و در برخی بیماران کرونا اثر مثبت کاهش التهاب و جلوگیری از لخته شدن را در پی داشته است.
۴. ویتامین ث: یک تحقیق در سال ۲۰۰۷ نشان داد کسانی که دو هزار میلیگرم ویتامین ث برای سرماخوردگی معمولی مصرف میکنند سریعتر از سایرین بهبود مییابند اما مصرف بیش از حد این ویتامین خطر سنگ کلیه را افزایش میدهد.
۵. مواد غذایی حاوی سلنیوم: یکی از فواید سلنیوم، بهبود سیستم ایمنی بدن است. این عنصر در انواع مغزها، مرغ و تخممرغ یافت میشود.
۶. ویتامین آ و روی: ویتامین آ و روی میتوانند عملکرد سیستم ایمنی را بهبود بخشند و کمبود آنها تاثیرات جدی بر بدن میگذارد. ویتامین آ در جگر، هویج و اسفناج و روی در گوشت قرمز و سفید و محصولات لبنی یافت میشود.
۷. زردچوبه و زنجبیل: هر دوی آنها به عنوان ضدالتهابهای طبیعی شناخته میشوند و استفاده از آنها در غذاها بهتر است تا به صورت قرص.
۸. دهانشویه: یکی از اساتید کینگز کالج لندن نشان داد که دهانشویه ید برای مدتی کرونا را از بین میبرد، اما بهتر است در استفاده از دهانشویهها احتیاط را رعایت کرد.
۹. کوئرستین: کوئرستین یک رنگدانه گیاهی است که در چای سبز، شراب قرمز و سیب یافت میشود. این آنتیاکسیدان باعث سلامتی بدن میشود. تحقیقات در مجله اروپایی فارماکولوژی نشان داد مصرف هزار میلیگرم کوئرستین منجر به ترخیص زودتر مبتلایان کرونا از بیمارستان میشود.
۱۰. رسوراترول: رسوراترول یک آنتیاکسیدان قوی و ضدویروس است که به ادعای برخی دانشمندان از تکثیر ویروس جلوگیری میکند اما مصرف بیش از حد می تواند منجر به مشکلات معده شود. منابع غذایی حاوی رسوراترول شامل انگور، تمشک، توت و بادام زمینی میشوند.