آشنایی با میکروگرین ریزسبزی
ارسال شده: چهارشنبه 16 شهریور 1401, 1:01 pm
ریزسبزیها [به انگلیسی: Microgreen] سبزیهایی هستند که درست پس از رشد برگ لپه (و احتمالاً با یک دسته برگ واقعی) برداشت میشوند (نباید آنها را با جوانهها اشتباه گرفت). ریزسبزیها را به عنوان مخلفات، تقویت کننده بصری، و طعمدهنده و غنیکننده بافت غذا به کار میبرند. ریزسبزیها میتوانند طعم شیرین یا طعم ادویهها را به غذا بیفزایند. ریزسبزی ها نسبت به «بچه سبزیها» (مثل خیارچه یا گوجه فرنگی گیلاسی) کوچکتر هستند زیرا خیلی زود پس از جوانه زدن مصرف میشوند، تا این که منتظر بمانیم گیاه بالغ شده و پس از آن مصرف شوند. در حال حاضر معمولاً میتوان آنها را در خواربارفروشیهایی که کالاهای گرانقیمتتر را میفروشند آنها را یافت و معمولاً به آنها به عنوان سبزیجات خاص درنظر گرفته میشوند که برای تزیین سالاد، سوپ، ساندویچ و بشقاب مناسب است. سبزیجات جوان خوراکی از انواع مختلف، گیاهان معطر و دیگر گیاهان برای تولید میکروگرین ها به کار گرفته میشوند. اندازه آنها از ۲٫۵ تا ۷٫۶ سانتیمتر متفاوت است که شامل ساقه و برگها نیز میشود. در هنگام برداشت ساقه دقیقاً بالای خط خاک بریده میشود. میکروگرین ها برگهای لپه کاملاً تکامل یافته و معمولاً یک دسته برگ واقعی بسیار کوچک و تا حدی تکامل یافته دارند.. برای مطالعه بیشتر در مورد این موضوع روی لینک زیر کلیک کنید :
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%DB ... 9%87%D8%A7
:: جهت تهیه و خرید ریز سبزی یا همان میکروگرین عمده و جزیی میتوانید با شماره 09355040442 تماس بگیرید و یا به فروشگاه کندو به آدرس اینترنتی ( http://021021.ir ) و یا لینک های زیر مراجعه فرمایید:
http://021021.ir/Index?p=11&c=10191