خواص گوشت خرچنگ
ارسال شده: دوشنبه 1 شهریور 1400, 12:47 pm
با توجه به وجود مواد مغذی و مواد معدنی موجود در خرچنگ ، مصرف این مادهی غذایی دارای فواید بی نظیری برای سلامتی است. اما خرچنگ در بسیاری از کشورها از جمله کشور ما جزء غذاهای مجلل به حساب میآید؛ زیرا این مادهی غذایی بسیار گرانقیمت است؛ طعمی بسیار دلپذیر دارد و همچنین، حاوی مواد مغذی بسیاری است. برخی از خواص گوشت خرچنگ به این شرح است : بهبود متابولیسم (سوخت و ساز) قند خون ، تنظیم سطح کلسترول ، افزایش انرژی و بنیه ، تسریع در التیام زخمها ، تقویت دستگاه ایمنی بدن ، پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی ، بهبود سطح هوش ، حفاظت از قوهی بینایی ، پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان ، کمک به رشد جنین و نوزاد ، پیشگیری از سرطان ، پیشگیری و درمان کم خونی ، مراقبت از سلامت پوست و مو .
جهت خرید کنسرو گوشت خرچنگ میتوانید به فروشگاه کندو (http://021021.ir ) به ادرس زیر مراجعه نمایید
http://021021.ir/product/83597/crab