آشنایی با دانه کاج و خواص تخم کاج
ارسال شده: دوشنبه 7 مهر 1399, 11:40 am
کاج جزء گیاهان قدیمی کره زمین است که در تمام فصول سال همیشه سبز می باشد. سرو سیاه، صنوبر، راتیناج و کاج نوئل اسامی دیگر درخت کاج هستند. خواص و فواید دانه و میوه کاج وقتی میوه کاج رسید، دانه ها چیده شده و به مدت ۲۰ روز در نور آفتاب قرار می گیرند تا خشک شوند. دانه های کاج در وسط فلس های خشک شده نمایان می شوند که با شکستن آن ها از مغزشان استفاده می شود. این مغز کالری بالایی دارد و برای بهره بردن از خواص دانه کاج بهتر است اعتدال را در خوردن آن رعایت کرد. این دانه های کوچک که بسیار مغذی و خوشمزه هستند، دارای فواید زیاد و موادی مثل کربوهیدرات، فیبر، فسفر، زینک، تیامین یا ویتامین B۱، نیاسین یا ویتامین B۳، ویتامین B۱۲ و ویتامین E می باشند. کمک به درمان اختلالات روحی و چلوگیری از ابتلا به انواع سرطان از خواص دارویی دانه کاج می باشد. از دیگر خواص دانه کاج میتوان به موارد روبرو اشاره کرد : تقویت کننده سیستم قلب و عروق ، کاهش یافتن وزن ، منبع غنی از آهن ، درمان پروستات ، خاصیت ضد پیری ، تقویت سیستم بینایی ، انرژی زا بودن . همچنین مصرف دانه های کاج درد مفاصل، سنگ کیسه صفرا، پوکی استخوان و بواسیر که این مورد از خواص اسفرزه هم می باشد، را درمان و از ابتلا به آن ها هم پیشگیری می کند. جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و مثانه نیز از فواید دانه کاج محسوب می شود. مصرف دانه کاج باعث کاهش اشتها می شود. براساس مطالعات انجام شده دو ترکیب مهم موجود در این دانه باعث احساس سیری و مانع از افزایش وزن می شود.
برای خرید دانه کاج میتوانید به فروشگاه آنلاین کندو مراجعه نمایید :
http://021021.ir/Index?p=1&c=10064
منبع: http://021021.ir