معرفی جلبک دریایی نوری (جلبک سوشی)
-
- مدیر سایت
- پست: 1289
- تاریخ عضویت: جمعه 28 تیر 1387, 12:00 am
- محل اقامت: يك جاي همين دور و ور
- تماس:
معرفی جلبک دریایی نوری (جلبک سوشی)
جدول ارزش غذایی محصول در هر ۱۰۰ گرم
انرژی ۲۰۰ کالری
چربی ۸ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱۰۴۸ میلی گرم
پتاسیم ۱۳۶۳ میلی گرم
کربوهیدرات ۲۴ گرم
پروتئین ۵۷ گرم
کلسیم ۱۲ میلی گرم
ویتامین آ ۱۱ درصد
ویتامین سی ۱۶ درصد
ویتامین ب-۶ ۲۰ درصد
ویتامین ب-۱۲ ۰ درصد
آهن ۱۵۸ درصد
منیزیم ۴۸ درصد
ویکی پدیا : نُوری (به ژاپنی: 海苔 Nori) در زبان ژاپنی به مجموع جلبکهای دریایی خوراکی مانند انواع جلبک قرمز، جلبک سبز و سیانوباکتریا (جلبکهای سبزوآبی) و فراوردههای آنها گفته میشود. نوری بیشتر خشک است و شکل ظاهری آن به کاغذ شباهت دارد. نوع غیر خشک و مرطوب آن نامانوری نامیده میشود. ظهور نوری در فرهنگ غذایی ژاپن به دورهٔ نارا بر میگردد. به غیر از ژاپن در چین، کره، نیوزیلند و انگلستان نیز کشت میشود و به تازگی کشت آن در آمریکا نیز آغاز شدهاست. نوری از نظر داشتن پروتئین و ویتامین بسیار غنی است و از موادی است که مصرف بسیار بالایی در ژاپن دارد. از آنجائیکه به رطوبت حساس است معمولاً به همراه یک بستهٔ کوچک حاوی مواد مخصوص خشک کننده بستهبندی میشود. نمونهای از غذاهایی که در آنها نوری بکار میرود، عبارتند از:سوشی، اونیگیری، سنبی، رامن، فوریکاکه، اوکونومییاکی .
لینک خرید در تهران و ایران : http://021021.ir/Index?p=1&c=10033
منبع : ویکی پدیا - کندو
تنها فرق بين موفقيت و شکست، نوع نگاه است