آشنایی با روش تهیه سس قارچ
-
- مدیر سایت
- پست: 1289
- تاریخ عضویت: جمعه 28 تیر 1387, 12:00 am
- محل اقامت: يك جاي همين دور و ور
- تماس:
آشنایی با روش تهیه سس قارچ
کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ را برای بسیاری از غذاها از جمله استیکها میتوان استفاده کرد.
مواد لازم:
قارچ: 100 گرم
نمک: 2/1 قاشق چایخوری
فلفل: مقداری
کره: 2 قاشق غذاخوری
آرد:2 قاشق غذاخوری
شیر یا شیر و خامه: یک پیمانه
سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- قارچها را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید.
2- قارچها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آنها اضافه کنید وقابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره، کاملا ذوب شود و قارچها طلایی رنگ شوند.
3- آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط رادر حالی که هم میزنید، به آرامی، به محتوای قابلمه اضافه کنید.
4- به مدت 10 دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یکبار آن را هم بزنید.
5- سرکه سیب را به سس اضافه کنید.
منبع : همشهری آنلاین - شهره فرجی
تنها فرق بين موفقيت و شکست، نوع نگاه است