آشنایی با گندم سیاه و خواص آن ( بدون گلوتن )
-
- مدیر سایت
- پست: 1289
- تاریخ عضویت: جمعه 28 تیر 1387, 12:00 am
- محل اقامت: يك جاي همين دور و ور
- تماس:
آشنایی با گندم سیاه و خواص آن ( بدون گلوتن )
:: آشنایی با گندم سیاه
ویکی پدیا : گندم سیاه (نام علمی: Fagopyrum esculentum) نوعی گیاه آبدار یکساله از تیره هفتبندان (Polygonaceae) است. به آن گندم گاوی، گندم راش، راشگندم، باکویت و دیلار هم گفتهاند. دانه گندم سیاه گاهی اوقات به غلط بهعنوان یک غله در نظر گرفته میشود اما با گندم خویشاوندی ندارد بلکه همتیره با ریواس و علف هفتبند است. از گندم سیاه برای تهیه غذا بمانند کته برنج و از آرد آن برای ساختن کلوچه، کیک استفاده میشود. بومی آسیا و نوعی محصول غلهای بدون گلوتن، دارای ارزش غذایی بالا است.
گندم سیاه برای کسانیکه به گلوتن حساسیت دارند و از بیماری سلیاک رنج میبرند، مناسب است.
:: خواص گندم سیاه
خواص گندم سیاه عبارت است از ضد آفتاب طبیعی ، جوان سازی پوست صورت ، تقویت و افزایش رشد مو ، لاغری و کاهش وزن ، کنترل دیابت و قند خون ، مناسب برای جنین و زنان باردار ، مناسب برای بیماران سلیاکی ، کاهش کلسترول و فشار خون ، کمک به سلامت قلب ، پیشگیری از سرطان ، منبع طبیعی پروتئین ، کاهش عفونت معده و سلامتی دستگاه گوارش ، درمان یبوست ، درمان سنگ کیسه صفرا ،کاهش اضطراب و افسردگی ، کاهش پوکی استخوان ،تقویت سیستم ایمنی بدن .
:: شیوه مصرف
روش پخت به اینصورت است که برای هر نفر یک فنجان (۱۰۰گرم) گندم سیاه به همراه دو فنجان آب و مقداری نمک و روغن مایع به مدت ۱۵ دقیقه در قابلمه میجوشانیم پس از ته کشیدن آب آن ، میگذاریم تا مدت ۵ دقیقه در شعله کم اجاق دم بکشد. پس از آماده شدن آن را میتوان بدلخواه با انواع خورشت های گوشتی یا گیاهی میل نمود .
:: جهت تهیه و خرید گندم سیاه و یا آرد آن میتوانید با شماره ۰۹۳۵۵۰۴۰۴۴۲ تماس بگیرید و یا به فروشگاه کندو به آدرس اینترنتی ( http://021021.ir ) و یا لینک زیر مراجعه فرمایید:
http://021021.ir/Index?p=1&c=10020
تنها فرق بين موفقيت و شکست، نوع نگاه است