آشنایی با روش تهیه سس قارچ

معرفی و آموزش آشپزی غذاهای ملت های مختلف
ارسال پست
mbs
مدیر سایت
مدیر سایت
پست: 1292
تاریخ عضویت: جمعه 28 تیر 1387, 12:00 am
محل اقامت: يك جاي همين دور و ور
تماس:

آشنایی با روش تهیه سس قارچ

پست توسط mbs »

تصویر
کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ را برای بسیاری از غذاها از جمله استیک‌ها می‌توان استفاده کرد.

مواد لازم:

قارچ: 100 گرم

نمک: 2/1 قاشق چای‌خوری

فلفل: مقداری

کره: 2 قاشق غذاخوری

آرد:‌2 قاشق غذاخوری

شیر یا شیر و خامه: یک پیمانه

سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- قارچ‌ها را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید.

2- قارچ‌ها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آن‌ها اضافه کنید وقابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره،‌ کاملا ذوب شود و قارچ‌ها طلایی رنگ شوند.

3- آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط رادر حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی، به محتوای قابلمه اضافه کنید.

4- به مدت 10 دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید.

5- سرکه سیب را به سس اضافه کنید.

منبع : همشهری آنلاین - شهره فرجی
تنها فرق بين موفقيت و شکست، نوع نگاه است

ارسال پست

بازگشت به “آشپزی”